Get Adobe Flash player

Претрага

Serbian English French German Italian Russian

Радио Јан

Play Radio in Popup Window

Пријава

На мрежи

Ко је на мрежи: 45 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

1425757
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
Свих дана
798
700
3572
434195
18470
25421
1425757

Ваш IP 34.229.49.183
2018-03-23

Угледни час – одељење IV/2

             10.октобра 2014.год. пред препуном учионицом присутних колега и колегиница као и директором школе проф.Иваном Илићем, помоћником директора проф. Аном Грковић и педагогом школе Сузаном Коматином одржан је Угледни час из српског и енглеског језика у одељењу IV/2,а у реализацији учитељице проф. Слађане Петровић и наставнице енглеског језика проф. Марине Јанковић. Асистенти су биле и учитељице проф. Лидија Вукашиновић и проф. Ксенија Алексић.

              Иновација која је у току наставе приказана била је интеграција и повезивање раније стечених знања из енглеског и примена у српском језику садржаја из граматике „Личне заменице – Revision“ (кореалација ова два наставна предмета) кроз тимски рад два наставника-предавача и два наставника асистента, а све уз активно учешће чланова драмске и новинарске секције.  Усвојен је циљ часа који је био истакнут на самом почетку „повезивање знања о личним заменицама које су ученици прво научили у енглеском, а потом и у српском језику“. Самим тим тип часа је био обрада (српски језик) и утврђивање (енглески језик).

               Час је био успешан и стимулативан. Приказан је висок степен мотивисаности код ученика који су били веома активни, а тиме и доказали да поседују високи ниво знања из граматике што се може видети и на овим фотографијама...

  

 

 

 Прилог приредила новинарска секција школе


 

Template created with ArteSerbia - OШ "ВЛАДИСЛАВ САВИЋ ЈАН" ПАРУНОВАЦ © 2015. Сва права заштићена.